标题: (转)忙完展会去伯爵,嚼到肉团团嘅656#,手感一流 [打印本页]

作者: BJweixiao    时间: 2013-6-22 00:08
标题: (转)忙完展会去伯爵,嚼到肉团团嘅656#,手感一流
& B& r: M; h# ~! {
六月广州琶洲“光亚展”,俾公司派去广州。原本以為可以脱离公司,晚晚可以有得滚,点知就忙到PK。连广州D“飞机场”都无去过。
% D: m/ R0 I5 u6 j5 g
$ j$ G5 x" p& V6 `: I终於到佐最后一日,打电话比伯爵文少经理留房
; {/ }9 d2 z5 x# i, X1 |9 o! y
8 {/ J( }4 W  c, t$ U9 Y! n' @到佐伯爵,文少经理安排佐几十条女过来,我都忍佐几日,点佐个笑容最好,而且有D卡哇伊嘅656.
- u4 T6 l2 U7 R1 ^/ U$ h
: }! h( m! P5 V; K& `除衫,皮肤好白,而且波好正。手揸落去手感好好。而且好pink,摸几下我就顶无顺叫佢戴袋开火。
- o% l; m: U) P8 e4 G
( T+ H! i( k2 _) M' }/ J7 z后来做服务都唔会偷懒,不过我过来消火就唔要乜服务咯。
8 [5 V$ N& k5 f+ U, ?, r5 x8 G; e# D  j1 P+ K) r- t) ^
条女比较好倾,仲氹佐佢映佐几张相,不过我同佢话唔好外传嘅,各位有眼福啦!

' l. f* t4 E6 C2 W' \" l( x9 w
+ O( o0 n$ m; y[attach]61300[/attach]
* B# @& w8 x( a# [+ K, E9 [, @. C( j. `
[attach]61301[/attach]& R3 I& t: N4 L! I" [8 {2 m

! z  K/ T% j5 e5 ]& Y9 I[attach]61299[/attach]% G7 U% @% k+ Y- v. M

+ S, k7 \9 {3 H6 E3 U; R6 K# X[attach]61302[/attach]1 f' n7 w9 N; `

作者: slimilk    时间: 2013-6-22 02:55
身材丰满,波波挺大,目测有D
作者: 1196166954    时间: 2013-6-22 03:14
看在线时间 都知道是枪手啦
作者: 健康快乐    时间: 2013-6-22 07:33
身材丰满,波波挺大,目测有D
作者: ym5672    时间: 2013-6-22 10:40
礼貌回复,感谢分享,啥也不说了,楼主真是强悍!
作者: tgxinglang    时间: 2013-6-23 18:32
两队双峰真的靓丽啊,不过身材
作者: 裸のKiss    时间: 2013-6-24 12:40

欢迎光临 (http://www.xisn4.net/) Powered by Discuz! X3.2