标题: 飛花傳情------淫蕩808-----CP(可可场) [打印本页]

作者: erty    时间: 2013-4-19 01:43
标题: 飛花傳情------淫蕩808-----CP(可可场)

週末同朋友在深圳聚會,食完晚餐仲未盡興,一於去常平happy 上和諧號打比經理可可預過夜,到酒店成10點幾,晚上個part係11點左右開始揀女,先坐bar臺同人吹水 11點后果然好多客來bar臺都唔夠坐。終於開始揀女女女女一個個走出來,看到合適的,就把手中的花扔入場 可能人多,現場氣氛夠熱烈,不少師兄都見到個女第一時間飛花傳情 過了一陣我仲未揀到(有時一猶豫,就被人揀咗)終於出來一位808,人幾高,樣都幾正,就係胸前唔夠“偉大”,我本有D猶豫,但見旁邊個師兄有意揀,我就毫不猶疑地搶咗!

808係四川女女,90后,笑容同態度都不錯,有D女友feel。等她除衫后我先發現,身材真係正,波雖唔係巨乳,但都有B,而且形狀優美,彈性十足。身材真係fit,一d肥都冇。808話她一直有運動本想學跳舞,唔怪得啦!

過程都係差唔多,1開始口爆1Q,之後上水床:就係有帆船特有東京浴,真有種AVfeel然後就係ISO果D。 808嘅服務態度真係用心,尤其係口爆同女上男下時,真係主動 其中值得一提:紅繩跳舞個part,女女會害羞。莫非我嘅眼神太淫蕩但她少少面紅唔肯係我面前裸體跳舞真係有女友feel,最後都換了一套性感睡衣(薄紗上衣+丁子褲)才肯跳。其實我覺得呢套睡衣更挑引,係我唔明女女心?

完咗后,埋單多比100tips。落街食宵夜+吹水,回房休息。 808願意影相,同师兄分享。

[attach]52106[/attach][attach]52105[/attach][attach]52104[/attach][attach]52103[/attach]9 _! o6 F) e* e* \$ D

作者: 不回家的人    时间: 2013-4-19 08:07
可饿的马塞克啊
作者: 漂浮的鱼    时间: 2013-4-19 08:11
花样是越来越多享受呀
作者: kevin4fun    时间: 2013-4-19 09:15
身材真係正
作者: pato7ac    时间: 2013-4-19 12:50
看不清楚哈哈
作者: 泰瑞宝    时间: 2013-4-19 16:49
身材是比较正点哦~
作者: s.clear    时间: 2013-4-19 21:07
真好
作者: 爱喝红茶の猪    时间: 2013-4-19 21:21
3q,ddddddddddddd
作者: 很笨的小新    时间: 2013-4-19 23:29
貌似不错
作者: ym5672    时间: 2013-4-20 00:06
礼貌回复,感谢分享,看隐藏内容!
作者: llju    时间: 2013-4-20 01:29
还可以啊
作者: zzzzlcl    时间: 2013-4-20 21:33
这个看起来不错
作者: FC_BAYERN    时间: 2013-4-21 11:00
感觉很棒哦
作者: lurenyyh    时间: 2013-4-24 13:01
谢谢楼主 储够弹药来试试

欢迎光临 (http://www.xisn4.net/) Powered by Discuz! X3.2